Concurs cultural esportiu



Cada any el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport, convoca l’àmbit comarcal el “Concurs Cultural Esportiu”, adreçat a tots els joves de la nostra comarca, nascuts entre els anys 2001 i 2010, independentment de si practiquen o no esport.  

L’objectiu és desenvolupar les qualitats artístiques dels nens i les nenes  a través de l'esport com a manifestació cultural. 

TEMA
Pintura-dibuix:  El treball realitzat ha de ser original i ha de representar l'esport. Les tècniques que es poden utilitzar són lliures i s’ha de fer en un full mida DIN A4.
Mascota:  Creació d’una mascota representativa de l’esport. El treball presentat ha de ser original. Les tècniques que es poden utilitzar són lliures i s’ha de fer en un full mida DIN A4. 

DADES
En tots els treballs ha de constar, a la part posterior, les següents dades dels participants: nom i cognoms, data de naixement, Escola J.Baltà i Elias i Consell Esportiu Alt Penedès.

Gracies per l'alta participació dels nens i nenes, el jurat ho va tenir molt difícil a l'hora d'escollir els millors dibuixos.


L'Adriana, l'Aran i l'Alba van ser las guanyadores de la nostra escola.